Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Irodai székek

Rendezés:

Kényelmes gurulós székek változatos kialakításban

 

Ha átlépjük egy iroda küszöbét, akkor elsőként általában az íróasztalokat és a székeket vesszük észre. Ezek a tárgyak egyértelműen az alapfelszerelések közé sorolandók, nélkülük ugyanis aligha jöhet létre az eredményes irodai munka. Az, hogy milyen munkaterületen dolgozunk, jelentősen meghatározza azt, hogy az adott környezetben hogyan érezzük magunkat.

Ha meg vagyunk elégedve az eszközeink, bútoraink minőségével, akkor garantáltan nagyobb lelkesedést tanúsítunk az elvégzendő feladataink iránt. Egy gondosan kiválasztott gurulós szék sok örömet tartogathat a számunkra, hiszen kényelmessé teszi az ülést még akkor is, ha hosszú órákon keresztül a számítógép elé kényszerülünk. A választék bővelkedik a különböző kialakítású ülőalkalmatosságokban, így könnyedén rátalálhat azokra a modellekre, amiket minden szempontból megfelelőnek ítél. A gurulós székek méretben és más paraméterben is különböznek egymástól. Vannak kisebb, egyszerűbb változatok, de a kínálatban a főnöki székek is megtalálhatók.

Bizonyos modellek karfával vannak felszerelve, amik jelentős mértékben megnövelik a komfortérzetet. Ha épp úgy kényelmes, akkor könyökölhet, vagy maga mellé helyezhetjük az egyik vagy mindkét karját, hogy kicsit pihentesse. A gurulós székeknek a háttámlája is sok esetben eltérő, a készítők ugyanis arra törekedtek, hogy ki tudják elégíteni a változatos felhasználói igényeket. A hálós kialakítás sokak örömére szolgál, hiszen nemcsak kényelmes tartást ad a gerincnek, hanem szellőzést is biztosít a hátnak.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu