Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egy vízióval és egy tollal kezdődött...

Egy vízióval és egy tollal kezdődött...

a BIC sikertörténete!

A márkát 1944-ben alapította két francia férfi, akik vásároltak egy műhelyt és írószer alkatrészek gyártásával kezdték megvalósítani az álmukat. 1950-ben piacra dobták első igazi nagyágyújukat, a BIC® Cristal® golyóstollat, mely azóta is a márka egyik védjegye. 1962-ben véglegesítik a jól ismert, sárga figurás logót is, ezzel beírva magukat az írószertörténelembe.

A klasszikus BIC Cristal Original toll a világ legkelendőbb golyóstolla lett. 4 élénk színben kapható: kék, piros, zöld és fekete. Ez a könnyű toll átlagosan 3 km-t tud írni kék és fekete színben, emellett az NF Environnement ökocímkével is rendelkezik. Minimalista dizájnja a MoMA és a Pompidou Központ állandó gyűjteményének részévé vált.

BIC Orange Original Fine toll finom 0,8 mm-es hegyét azoknak tervezték, akik szeretik a vékony, pontos vonalakat. A tolltest tartós és átlagosan 3,5 km-t képes írni kék vagy fekete színben. Szintén 4 élénk színben elérhető.

Kiemelkedő a BIC 4C multifunkciós golyóstoll, melynek különlegessége abban rejlik, hogy a zöld szín helyét egy mechanikus ceruzára cserélték, így akár egy egyszerűbb tolltartót is képes helyettesíteni. A tollak jellemzői, hogy akár 2 km hosszú vonalat is írni tudnak és ugyanazt a sima, megbízható tintaáramlást kínálják, amely mindig is jellemezte a márkát. A 0,7 mm-es ceruza tökéletes a részletes jelölésekhez és vázlatokhoz, ráadásul a nyomógombhoz egy beépített ceruzaradír is tartozik.

BIC Gel-ocity Illusion tollban lévő törölhető zselés tinta nyom nélkül eltűnik a végén lévő radír segítségével. A közepes 0,7 mm-es pont átlagosan 0,3 mm-es részletes vonalakat hoz létre. Ergonomikus, gumival borított tollteste biztosítja a kényelmes és biztos fogást. Ez a toll nem csak törölhető, de újratölthető is!

Érezze magát művésznek! Ebben segítenek a BIC Intensity Color Change tűfilcek. Az új, egyedi színváltoztatási technológiának köszönhetően minden filctoll két színt tartalmaz egyben. Használja az eredeti színt, majd radírozza át, hogy felfedje a kontrasztos második színt. A finom, 0,4 mm-es filchegynek köszönhetően a vonalak simák és borotvaélesek.  A BIC Intensity Color Change tűfilcek szemet gyönyörködtető hatásával keltheti életre naplóit, osztályjegyzeteit, feladatlistáit és még sok mást.

A Corwell büszke rá, hogy korrektül és tisztán képviselheti ezt a márkát is, a versenytársak maximális tiszteletben tartása mellett, hiszen ez volt mindig is a cég alap koncepciója.  

Szemezgessen a BIC széles választékából!

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu