Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Flipchart tábla: hű társ a prezentációk alkalmával

A munkahelyi prezentációk lebonyolítása sok felkészülést igényelnek, ami főleg abban az esetben igaz, ha valaki az átlagosnál is lámpalázasabb. Ilyenkor nem árt néhányszor felmondani otthon az előadás anyagát, hiszen a kitartó gyakorlás előbb vagy utóbb garantáltan meghozza a gyümölcsét.

 

 Még a legrátermettebb szónok sem tudja elég érdekesen, világosan előadni a mondanivalóját, ha nincs a birtokában egy flipchart tábla, amin prezentálni tudja a nehezebben érthető részeket.

Például, amikor rátér egy pénzügyi számításra, ami a szükséges képletek ismeretében nyer csak értelmet, vagy amikor egy statisztikai elemzésre kerül sor, amit szintén szemléltetni kell annak érdekében, hogy mindenki kellőképpen be tudja fogadni az információáradatot. A flipchart tábla rendkívül könnyen kezelhető, hiszen csak el kell helyezni egy mindenki számára látható helyen. Amennyiben egy gurulós modell használata mellett teszi le a voksát, akkor gyorsan, egyszerűen tudja mozgatni az irodahelyiségek között anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket kellene tennie. Természetesen akkor is gördülékenyen meg tudja oldani a szállítást, ha egy fix lábas változatot választ, hiszen csak a hóna alá kell csapnia, és mehet is az előadóterembe.

Ha a birtokába kerül a megfelelő méretű és kialakítású flipchart tábla, akkor már csak néhány jó minőségű táblamarkerre van szüksége, melyekkel fel tudja írni rá a fontos adatokat. Kínálatunkban többféle modell is szerepel, melyek lehetővé teszik, hogy a prezentációk, előadások, oktatások szemléletesek, és ez által élvezetesek legyenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: flipchart flipchart tábla

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu