Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

I LOVE rendszerezés!

I LOVE rendszerezés!

ESSELTE promóció!

A munka - magánélet összemosódásával a hatékony rendszerezésre nagyobb szükség van mint valaha. Az ESSELTE tárolási és rendszerezési megoldásaival professzionális, stílusos munkakörnyezetet alakíthat ki otthon és az irodában egyaránt, melyben mindig jól érezheti magát. Ha szereti a rendet és szeret mindent rendezetten tárolni, csatlakozzon az ESSELTE promócióhoz!

Így vehet részt a promócióban:

  1. Vásároljon 20 vagy 100 db promóciós ESSELTE iratrendezőt és/vagy lefűzhető tasakokat!
  2. Töltse fel a vásárlási bizonylatot a promóció weboldalára: https://www.esselte.com/hu-hu/promotions/love/
  3. Vegye át ajándékát!

 

Promóciós termékek:

ESSELTE „Standard” iratrendező: Kiváló minőségű, széles színválaszték (28 szín) és tartós, PP-borítású iratrendező professzionális irodai használatra. Az egyedi No. 1 szerkezet kimagasló teljesítményt és mindig pontos záródást biztosít. Garantált a megbízható működés akár 10.000 használat után is. 3 év garancia az emelőkaros szerkezetre.

ESSELTE „No.1” CO2-semleges iratrendező: Környezetbarát iratrendező, mely a megszokott ESSELTE minőséget környezetbarát tulajdonságokkal ötvözi. 100%-ban újrahasznosított kartonból, klímasemleges, FSC® és Blue Angel környezeti tanúsítvánnyal. A gyártás során a lehető legnagyobb mértékben csökkentett CO2-kibocsátást karton-redukáló projektek támogatásával kompenzálja.

ESSELTE „Recycled” lefűzhető tasakok és genotherm: Kiváló minőségű, hosszú távú használatra tervezett, ezáltal többször újrafelhasználhatók a „Recycled” termékek - A4, A4 Maxi, A5 lefűzhető tasakok és A4 genotherm - erős, 100%-ban újrahasznosított PP-fóliából, melyek a használatot követően 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Ajándékok a rendszerezés szerelmeseinek:

 

 

A promócióban résztvevő termékekért kattintson ide.

A promóció időtartama: 2021. szeptember 1. - december 31.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu