Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iratvédő tasakok és borítékok

Rendezés:

Iratvédő tasakok a praktikus tárolásért

 

Mint minden hivatalos dokumentumot, az iratokat is kiemelt figyelemmel kell kezelni és tárolni, hiszen elvesztésük esetében komoly problémák merülhetnek fel. Cégünk praktikus és egyszerű módszert biztosít Önnek is, hogy iratait rendezetten, biztonságosan tárolja iratvédő tasakjaink segítségével.

Ezek a tasakok műanyagból készültek és rengeteg különböző színben érhetők el, hogy az iratok típusait jól el lehessen színkód alapján különíteni. Iratvédő tasak termékeink elérhetők A6, A7, 220X110X0,18, patentos, átlátszó és egyéb kivitelekben is, így Ön is megtalálja nálunk azt, amely igényeinek megfelel. Rendkívül praktikus és olcsó módja ez a biztonságos irattárolásnak. Az iratvédő tasakok műanyagból készülnek, jól zárhatók és védenek a nedvesség ellen, mely a legnagyobb veszélyt szokta jelenteni az iratokra. A termékek alapvetően alkalmasak A6, A7 és egyéb méretű dokumentumok tárolására, webáruházunkban pedig több, mint 60 különböző iratvédő tasak áll rendelkezésére. A termékek rugalmas, színes, áttetsző polipropilén alapanyagból készülnek, mely a nedvességet lepergeti, a tasak pedig a felszerelt patent segítségével könnyen záródik. További előnye a tasakoknak, hogy a behelyezett dokumentumok lyukasztást nem igényelnek. A tasakok sok színváltozatban kaphatók az egyszerű rendszerezésért és a praktikus tárolásért.

Ha Önnek is fontos, hogy iratai megfelelően legyenek tárolva irodájában vagy otthonában, akkor iratvédő tasakjaink segítségével garantáltan megoldhatja ezt! Nézzen szét webáruházunkban és tekintse meg termékeinket még ma!

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu