Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tekercses mérnöki, plotter és másolópapírok

Rendezés:

 

Tekercses másolópapír műszaki rajzokhoz

 

Az iratmásolás napjainkban egy nélkülözhetetlen tevékenységgé vált a munkahelyeken, hiszen rendszerint hatalmas mennyiségű dokumentummal dolgoznak az irodákban.

A műszaki vállalkozások, például építészirodák, tervező- és kivitelező irodák esetén szinte nap, mint nap szükség van arra, hogy a számítógépen rajzprogramokkal elkészített alaprajzokat, homlokzati- és látványterveket kinyomtassák, és elvigyék az építkezés helyszínére, vagy egy másik irodába, ahol a statikus, az építtető, illetve az építésvezető is rá tud nézni azokra. A tekercses másolópapír lehetővé teszi a dokumentumok gyors és egyszerű szállítását, hiszen a puhaságuknak köszönhetően könnyedén fel lehet tekerni őket, és bele lehet helyezni egy hengeres irattartóba. Ezzel rengeteg energiát lehet megspórolni, hiszen nem kell mindenhova cipelni a laptopot, amin amúgy is csak kis felbontásban látszódnak az adatok, és arra sincs szükség, hogy a tervező kézzel rajzoljon. A tekercses másolópapír nagy előnye a vékonyság, ami lehetővé teszi, hogy a műszaki rajzok egymásra helyezve is láthatók legyenek. Ez nagy segítséget nyújt, amikor például a földszint, illetve az emeleti alaprajzok méreteit kell összehasonlítani.

Amennyiben a szakemberek a változtatás mellett döntenek, akkor elég csak átskiccelni a tekercses másolópapíron szereplő vonalakat, a tervező az alapján könnyedén át tudja variálni a gépi változatot. Kínálatunkban sokféle méretben megtalálhatók a másolópapírok, így az egyéni igényei szerint tudja kiválasztani a megfelelőt.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu