Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Parker toll - az elegancia szimbóluma

A listában nem szereplő termékekről érdeklődjön telefonon esetleg e-mailben!

Rendezés:

 

Parker toll: kényelem és elegancia

 

Ma, a digitális eszközök korában is sokan vannak, akik szeretnek tollal írni. Nekik egyáltalán nem mindegy, mit használnak, adnak a minőségre. A Parker toll gyártóinak a célcsoportját is ők alkotják. A Parker a legnépszerűbb márka az írószerek között.

Komoly múltra tekinthet vissza, már 1888 óta jeles képviselője a piacnak. A nevét a cég alapítójáról, George S. Parkerről kapta. Ő telegráf oktató volt, emellett töltőtollakat árult. Ezek minősége azonban kívánnivalókat hagyott maga után. Emberünk viszont nagyon lelkiismeretes volt, ezért mindig megjavította a meghibásodott termékeket. Végül saját fejlesztésbe fogott, ami egy napjainkig tartó sikertörténet kezdetét jelentette. A minőség és a megbízhatóság azóta egyet jelent a Parker tollal. A cég golyóstollakat 1954 óta gyárt. A termékei drágábbak az átlagos írószereknél, ám az árért cserébe prémium minőséget kapunk. Ezek mindegyike tartós, és cserélhető betétes. Az időtállóságát részben annak köszönheti a Parker toll, hogy az írócsúcs mindegyik oldala egyenletesen kopik. A betét minden gombnyomáskor fordul egy kicsit, így sikerül ezt elérni. A volfrám-karbid golyók ugyancsak megnövelik a tollak élettartamát. Ezenkívül a tintát is hatékonyabban szállítják.

A hibrid tinta szintén a kényelmünket szolgálja. A Parker toll fejlesztői ezen találmánya nem olyan sűrű, és gyorsabban is szárad, mint a hagyományos tinta, ezzel jelentősen megkönnyítve az írást. A design is figyelemreméltó. Kiváló minőségű alapanyagok, precíz kidolgozottság, ezüst vagy aranyklipsz. Menő lehet egy ilyen darabot elővenni a tárgyalásokon, ugye?

 

 

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu