Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adathordózók színes kínálata várja Önt webáruházunkban

Adathordozók a képek, fájlok biztonságos szállításához

 

A digitális forradalom korában tele vagyunk adatokkal, amiket már alig győzünk tárolni. Egy nagyteljesítményű számítógép kiválóan alkalmas arra, hogy az információkat hosszútávon megőrizze, de sokszor szükség adódik arra, hogy a képeket vagy szövegeket tartalmazó fájlokat elvigye egyik helyről a másikra.

Ilyenkor remek szolgálatot tesznek azok az adathordozók, amiknek a használatával megvalósítható a gyors és biztonságos szállítás. Mivel bizonyos információk megkövetelik, hogy különösen nagy védelemben részesüljenek, ezért szükség adódhat a titkosításra. Ennek nincs különösebb akadálya, hiszen a pendrive-okat és a külső winchestereket is el lehet látni jelszóval, hogy az illetéktelen felhasználók ne tudjanak hozzáférni az adattartalomhoz. Számlák, levelek vagy szerződések esetében sem lenne szerencsés, ha a privát adatok kiszivárognának. Amennyiben a tárhely mérete lehetővé teszi, akkor akár egy komplett adatbázist is rá lehet menteni ezekre a speciális eszközökre.

A kompakt kivitelezésüknek köszönhetően az adathordozók kis helyen is elférnek, így gond nélkül meg lehet oldani az elhelyezésüket például egy táskában. Amennyiben pendrive-ra vagy CD-re kerülnek a képek, szövegek, videók, akkor azokat a zsebében is könnyen elviheti magával. A professzionális kialakításnak köszönhetően a csatlakoztatás kényelmesen megoldható egy könnyed mozdulattal. Az univerzális bemenet lehetővé teszi, hogy az adathordozók bármilyen géphez tökéletesen illeszkedjenek. A használatuk minden esetben ideális választás, ha az adathalmazok biztonságos tárolása, szállítása a cél.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu