Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spirálkötés

Rendezés:

A spirálozógépek igényessé teszik az iratokat

 

Az irodatechnikai eszközök sokkal eredményesebbé teszik a munkánkat, hiszen sok esetben olyan feladatok elvégzésére is lehetőséget adnak, amikre a saját kezünkkel nem lennénk képesek. Többek között ilyen hasznos kellék a spirálozógép is, aminek a használatával sokkal esztétikusabbá tehetjük a dokumentumainkat.

A professzionális kivitelezésnek hála ez az irodatechnikai eszköz beigazítja a lapokat, és egy egyenes vonal mentén kilyukasztja, illetve spirál segítségével összefűzi azokat. Ha egy árajánlatot kell készítenünk vagy esetleg egy jelentést, tanulmányt kell írnunk, akkor nem túl szerencsés, ha egy nagy adag papírhalmazzal állunk a főnökünk vagy az ügyfelünk elé. Sokkal jobb benyomást keltünk, ha a kezünkben tartott dokumentum igényesen össze van fűzve, és rendezett, átlátható formában van tálalva. A spirálozógép lehetővé teszi, hogy a papírok egymás mellé fűzése hihetetlenül egyszerű és gyors legyen. Csak bele kell helyeznünk a lapokat a gépbe, és néhány másodperc múlva már kész is a több oldalas, összefüggő irat, amit bárhova magunkkal vihetünk. Mivel a kínálatban többféle változat is megtalálható, így nincs akadálya, hogy kiválasszuk az egyéni igényeinkre szabott készüléket.

A manuális kialakítású szerkezeteket egy kar lenyomásával hozhatjuk működésbe, de választhatjuk az elektromos modelleket is, ha még azt az egy mozdulatot is meg szeretnénk spórolni. Ebben az esetben a spirálozás egy gomb lenyomásával történik. A papírok összerendezésével, kilyukasztásával sem kell bajlódnunk, hiszen a spirálozógép minden feladatot elvégez helyettünk.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu