Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Flipchart papír kínálatunk kompatibilis minden forgalomban lévő táblához

Rendezés:

Flipchart tábla a színvonalas előadásokhoz

 

A munkavégzés során gyakran szükség adódik arra, hogy részletes prezentációt tartsunk a kiemelt fontosságú projektekkel kapcsolatban. Ilyenkor minden olyan eszköznek a birtokunkban kell lennie, amikkel akadályok nélkül létrejöhet a magas színvonalú előadás.

Egy kiválóan működő projektor és egy vetítővászon semmiképp sem hiányozhat a teremből, ez azonban még kevés ahhoz, hogy egy hosszas magyarázat vagy okfejtés minden résztvevőnek érthető legyen. A mágneses kialakítású flipchart tábla szintén nagy segítséget nyújthat, ugyanis egy táblamarkerrel bármit fel tudunk írni rá. Ha egy grafikon elemzésére, bonyolult pénzügyi számításokra vagy olyan információ bemutatására kerül sor, ami a megszokottnál is több szót érdemel, akkor nem túlzás azt állítani, hogy a flipchart tábla használata nélkülözhetetlen. Bármi, ami felkerül rá, néhány mozdulattal letörölhető onnan, ehhez csupán egy speciális kialakítású szivacsra van szükség. A kínálatban, többféle változatban is kapható a termék.  Ezek nemcsak az írható felületük méretében különböznek egymástól, ugyanis vannak olyanok, amik statikus lábakkal rendelkeznek, és olyanok is, amiknek az alja fékezhető görgőkkel van felszerelve.

Az, hogy melyik az ideális választás, kizárólag az egyéni megítéléstől függ. Mindegyik flipchart tábla könnyen mozgatható, csak a hónunk alá kell csapnunk és máris vihetjük őket a tárgyaló- vagy az előadóterembe. A gurulós változatokkal a szállítás annyiban változik, hogy azokat nem kell felemelnünk, elég csak áttolni ezeket az egyik helyiségből a másikba.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu