Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Projektor vászon - fali- és hordozható változat

Rendezés:

Projektor vászon - egy nélkülözhetetlen eszköz az irodában

 

Amikor prezentációra kerül sor, akkor nem is kérdés, hogy milyen eszközökre van szükség a lebonyolításhoz. A projektor vászon nélkül legfeljebb csak a falra vetíthetjük az információkat, de ebben az esetben fennáll a veszélye, hogy a látottak homályosak és fakók lesznek. Mi sem bosszantóbb, mint amikor egy érdekes előadást hallgatunk, de a hozzá kapcsolódó írásos anyag nehezen olvasható.

Annak érdekében, hogy ez véletlenül se forduljon elő, érdemes beszereznünk egy kiváló minőségű projektor vászont. A választék meglehetősen széles, így semmilyen igényünkről nem kell lemondanunk. A kínálatban megtalálhatók a falra akasztható változatok, de az asztali és az állványra rögzített modellek is elérhetők. Melyik a legideálisabb választás? Ez elsősorban attól függ, hogy milyen az irodai környezet kialakítása, és hol van elegendő hely a prezentálásra. Egy tárgyalóteremben például jó szolgálatot tesz a falra vagy mennyezetre fixen rögzíthető típus, amiben egy beépített csőmotor teszi lehetővé a fel- illetve lehúzást.

Ez a megbeszélések, tárgyalások és egyéb összejövetelek alkalmával is mindig kéznél lehet. Az állványon elhelyezett projektor vászon könnyen mozgatható, így nem okoz gondot, ha el kell vinni az egyik helyről a másikra. Ha egy nagyobb cégről van szó, ahol több csoport vagy osztály van, akkor a mobil kialakítással rendelkező fajták nagy könnyebbséget jelentenek. Az egyes modellek méretben is eltérők, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb, illetve kisebb alapterületű termekben is használhatók legyenek.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu