Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Újrahasznosított termékek

Védje a környezetet, nyomtasson újrahasznosított papírra!

 

Napjainkban egyre nagyobb figyelem fordul a környezettudatos gondolkodásra. Az emberiség kezd ráeszmélni arra, hogy a tiszta levegő, az egészséges ivóvíz és a természet többi ajándéka is mind olyan kincs, amik felbecsülhetetlen értékkel rendelkeznek. Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a bolygó további pusztulása, sokan döntenek a környezetkímélő termékek, eszközök használata mellett.

Az újrahasznosított papír beszerzése például remek alternatíva, ha épp kifogyóban van a készlet. Ezek szinte csak abban különböznek a hagyományos társaiktól, hogy 100%-ban olyan papír képezi az alapanyagukat, amik újrafelhasználásra kerültek a gyártó cég üzemében. Az irodai környezetben hatalmas mennyiségben kerülnek kukába a szinte alig használt dokumentumok. Elég egy rosszul sikerült nyomtatás vagy egy elírás, és ezek az iratok egyből megsemmisítésre kerülnek. Az újrahasznosított papírok lényegében azokból a darabokból készülnek, amik valamilyen oknál fogva feleslegessé váltak.

A körforgás egészen addig folytatódik, amíg a dokumentumok végül helyet kapnak egy dossziéban vagy egy lefűzős mappában. A minőségüket tekintve ugyanaz jellemzi ezeket, mint a nem újrahasznosított papírokat, annyi különbséggel, hogy ezek megfelelnek a környezetvédelmi minősítésnek. Egy- és kétoldalas nyomtatásra is kiválóan alkalmasak, hiszen a képek és a szöveges adatok is ugyanolyan szépen mutatnak rajtuk, mint bármelyik másik típuson. Az A4-es méretben kapható csomagok széles választéka megtalálható a kínálatunkban.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu